KWTP TeamTap

Veel sportclubs hebben helaas geen fatsoenlijk watertappunt met als gevolg dat alle gezonde waterdrinkers hun bidons of TeamKratten met 12 bidons moeten vullen op een (vies) toilet of (smerige) douche. Dit willen wij graag veranderen en daarom is er nu de KWTP TeamTap!

KWTP TeamTap watertappunt
Ook Oranje hockey-international Ireen van den Assem vindt dat gezond water drinken een eigen plek op elke club verdient!

De KWTP TeamTap is het nieuwe watertappunt voor bidon TeamKratten, waarmee je met één druk op de knop 12 TeamKrat bidons tegelijkertijd kunt vullen. Ook heeft de installatie een tweede drukknop voor het vullen van één enkele bidon. Kortom, met de TeamTap kan iedereen zijn of haar bidon(s) vullen met kraanwater.

Win-Win-Win

Een TeamTap levert alleen maar winnaars op. Teams hoeven hun bidons niet meer te vullen op een onhygiënisch toilet, maar hebben dan een schoon, hygiënisch en toegankelijk watertappunt dat het leven van de waterhalers een stuk makkelijker maakt. Sportclubs kunnen nieuwe sponsoren aantrekken en daarmee nieuwe sponsorinkomsten genereren voor de club. Last but not least zijn ook de sponsoren blij. Ze voegen waarde toe aan de club & teams en hebben hun naam zichtbaar verbonden aan dit druk bezochte en veel gebruikte watertappunt, hetgeen hun naamsbekendheid een enorme positieve boost geeft.

TeamTap watertappunt KWTP

TeamTap uitvoeringen

De TeamTap is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar. De TeamTap inbouwversie voor integratie in de muur en de TeamTap aanbouwversie voor plaatsing aan de muur. Beide versies zijn robuuste en onderhoudsvrije mechanische installaties gemaakt van 100% RVS. Ze zijn eenvoudig aan te sluiten op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding en er is geen stroom voor nodig.

Gesponsord Watertappunt

Met de TeamTap kun je als club een fatsoenlijk en toegankelijk watertappunt regelen voor alle teams die elke keer weer graag gezond water willen drinken tijdens het sporten. Dit is een ideale, opvallende en veelgebruikte locatie om samen met sponsoren in te richten. Ga daarom op zoek naar sponsoren die graag gezien willen worden én die graag op een gezonde wijze waarde willen toevoegen aan de club en al haar leden.

Sponsortips

Denk bij de TeamTap vooral in opbrengsten en niet in kosten, want er zijn verschillende manieren waarop je een TeamTap kunt koppelen aan sponsoren. Zo hebben verschillende clubs een aantal sponsoren gevonden die de aanschaf van de TeamTap voor hun rekening hebben genomen en daarmee hun bedrijfsnamen permanent hebben gekoppeld aan dit vaak bezochte en veel gebruikte kraanwatertappunt. Een andere club (HOCO uit Oisterwijk) heeft vier sponsoren gevonden die elk de komende drie jaar Euro 500,- per jaar betalen (net zoals met reclameborden langs de velden) en daarmee ook hun naam aan de TeamTap hebben gekoppeld. Voor deze laatste club is de TeamTap dus niet alleen al volledig gefinancierd, het levert de club in de vele jaren daarna ook nog eens een behoorlijke jaarlijkse sponsorbijdrage op. Reken zelf maar eens uit…

KWTP TeamTap watertappunt

Enkele voorbeelden:

KWTP-TeamTap-Watertappunt---HC-Rotterdam
HC Rotterdam
BMHV Baarn
Voetbalclub Velocitas
KWTP-TeamTap-Watertappunt---TeamTap MHC Rosmalen
MHC Rosmalen
HMHC Hilversum
HV Rijswijk
Hockeyclub HOCO
HV Victoria
TeamTap watertappunt HV Weert
HC Bloemendaal
TeamTap watertappunt hockey HC Bloemendaal
HC Bloemendaal
HC Walcheren
MHC Goirle
TeamTap watertappunt MHC Best
MHC Best
TeamTap watertappunt BHBC Breda
BH&BC Breda
TeamTap watertappunt HBR
HC HBR
TeamTap watertappunt HV Alphen
HV Alphen
TeamTap watertappunt OJC Rosmalen
OJC Rosmalen
TeamTap watertappunt MHC Soest
MHC Soest
TeamTap watertappunt HC De Pelikaan
HC De Pelikaan
TeamTap watertappunt HV MOP
HC MOP

“We hebben het TeamTap watertappunt geïnstalleerd en in gebruik genomen en al direct heel veel enthousiaste reacties ontvangen uit alle geledingen van de club. We zijn er echt superblij mee!”

Verenigingsmanager HC Rotterdam

Interesse? Iets voor jouw sportclub?

Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.