Subsidieregeling watertappunten

 


 Subsidieregeling

Scholen kunnen een financiële tegemoetkoming krijgen voor een watertappunt op school. Vanaf 23 september − Nationale Kraanwaterdag − kunnen scholen hun belangstelling kenbaar maken voor de tweede ronde van de Subsidieregeling watertappuntenScholen hebben hiervoor tot en met 14 oktober 2020 de tijd en de regeling is nu ook van toepassing voor scholen in het voortgezet en middelbaar onderwijs.

 Lees meer over de subsidieregeling en hoe je je kunt inschrijven op de website Gezondeschool.nl 

Offertes watertappunt

Voor het indienen van de subsidie-aanvraag heb je twee offertes nodig. De eerste offerte is voor het watertappunt zelf en deze kun je bij ons aanvragen. De tweede offerte is een offerte van je eigen loodgieter of huisinstallateur voor het plaatsen en aansluiten van het watertappunt. Wij adviseren om dit te doen met je eigen loodgieter of huisinstallateur, omdat dit voor hun een relatief eenvoudige klus is, zij ook de situatie van de school het beste kennen, dichtbij zitten en het ook de goedkoopste oplossing is.

Onze offerte voor het watertappunt betreft de prijs voor de aanschaf en  levering van één KWTP Enkelvoudige BidonVuller of DuoBidonVuller ten behoeve van het maken van een watertappunt. Daarnaast leveren wij – indien gewenst – optioneel ook nog extra benodigdheden, zoals:

  • een communicatiebord (voor om het watertappunt);
  • afdekkap / beschermkap voor over de leidingen onder het watertappunt

Wil je meer weten of ons KWTP watertappunt, of wil je graag een offerte ontvangen voor een KWTP watertappunt? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.

KWTP Watertappunt
Subsidieregeling watertappunt