Over KWTP

KWTP is een nieuw initiatief van Servaas de Kok, een creatieve Brabantse ondernemer die al een aantal jaren actief is met het stimuleren van gezond water drinken en het promoten van het gebruik van herbruikbare bidons en waterflesjes, onder ander in sport met TeamKrat.nl en in het onderwijs met DrinkSchoolWater.com.

Kraanwater drinken wordt in Nederland steeds populairder. Steeds vaker kiezen mensen er voor om gewoon lekker water te drinken, omdat het hoort bij een gezonde levensstijl.

Echter, op veel plekken waar mensen water willen drinken is nog geen of geen fatsoenlijk watertappunt aanwezig. Het gevolg hiervan is dat de vele waterdrinkers hun bidons of herbruikbare waterflesjes moeten vullen op bijvoorbeeld een onhygiënisch toilet.

KWTP wil dit graag veranderen en heeft daarom nieuwe moderne watertappunt installaties ontwikkeld, die betaalbaar, functioneel en onderhoudsvrij zijn. De KWTP watertappunt installaties zijn gemaakt van 100% RVS, robuust en geschikt voor alle maten bidons en waterflesjes.

De combinatie van kraanwater drinken, herbruikbare waterflesjes gebruiken en een toegankelijk watertappunt is een concept dat alleen maar voordelen en winnaars kent. Immers, water drinken is gezond en het gebruik van herbruikbare waterflesjes is duurzaam en vermindert het plastic afval veroorzaakt door al die eenmalige wegwerpflesjes”, aldus Servaas de Kok.

Samen met een aantal kennispartners heeft KWTP een nieuwe serie watertappunt installaties ontwikkeld die bedoeld zijn voor het water drinken op locaties, zoals bijvoorbeeld bij:

• Bedrijven en overheidsinstanties;

• Sportverenigingen en sportevenementen;

• Sporthallen en fitnesscentra;

• Scholen en opleidingsinstanties.

Kijk voor een overzicht van onze watertappunt installaties op onze pagina “WaterTapPunten” en op onze pagina “Nieuws” kun je alles lezen over de laatste ontwikkelingen en introducties van onze KWTP KraanWaterTapPunten.

Interesse? Meer weten?

Heb je interesse of wil je graag meer weten over onze KWTP KraanWaterTapPunt installaties? Neem dan gerust even contact met ons op.

Team | KWTP KraanWaterTapPunt.nl