Nieuwsberichten


Yesss, Schiphol kiest voor KWTP!

KWTP Watertappunt - Watertappunten - schiphol

Water drinken houdt medewerkers vitaal en als we dat ook nog eens doen met herbruikbare waterflesjes, dan is dat ook nog eens goed voor het milieu. Schiphol gaat daarom alle medewerkers voorzien van herbruikbare waterflesjes en wil overal toegankelijke watertappunten hebben. Na een goed en vergelijkend onderzoek heeft Schiphol uiteindelijk gekozen voor de watertappunten van KWTP. Hier zijn wij natuurlijk apetrots op laughing en de eerste installaties zijn inmiddels al geleverd.


Hermann Wesselink College stapt over op water

KWTP Watertappunt - Watertappunten

Ook het Hermann Wesselink College in Amstelveen stapt over op kraanwater en gaat voortaan alle leerlingen stimuleren vaker gewoon gezond kraanwater te drinken. Hiervoor heeft de school op iedere etage een apart en centraal KWTP watertappunt aangelegd, zodat het voor alle leerlingen makkelijk is om snel even hun bidon of flesje te vullen met verfrissend kraanwater.


 Ernst & Young gaat voor gezond, vitaal & duurzaam

KWTP Watertappunt - Watertappunten

Lekker kraanwater drinken is niet alleen gezond, het houdt de mens ook vitaal. En als we dan ook nog eens gebruik maken van herbruikbare waterflessen, dan besparen we een hele wegwerpflesjes en verminderen we de plasticafvalberg. Wat je daar ook bij nodig hebt is een modern, functioneel en hygiënisch watertappunt, zodat alle medewerkers altijd makkelijk hun waterfles kunnen vullen met lekker fris kraanwater. Bij Ernst & Young Arnhem hebben ze dat nu gerealiseerd met een nieuwe BidonVuller van KWTP. Geweldig toch?


 TeamTap Aanbouw voor HC Baarn

KWTP Watertappunt - Watertappunten

Goed voorbeeld doet volgen! Ook de Baarnse Mixed Hockeyvereniging BMHV heeft een nieuw KWTP TeamTap watertappunt voor losse bidons en voor TeamKratten met 12 bidons. Bij levering stond de loodgieter al klaar en het watertappunt is centraal en heel toegankelijk voor het clubhuis bij veld 1 geïnstalleerd. Ook heeft BMHV een sponsor gevonden voor bidon TeamKratten, zodat alle teams gebruik kunnen maken van dit nieuwe kraanwatertappunt.

 


 DuoBidonVullers St. Jans Berchmansinstituut (BE)

KWTP Watertappunt - Watertappunten

Het Sint Jan Berchmansinsituut in het Belgische Puurs wil graag het gezond water drinken stimuleren en heeft daarom besloten om op de twee vestigingen (Campus Begijnhof en Campus Kerkplein) KWTP DuoBidonVullers te installeren. Hiermee is er voldoende capaciteit op beide locaties (ook tijdens het spitsuur in de pauzes) en is kraanwater voor alle studenten altijd beschikbaar en kunnen ze makkelijk en op een hygiënische manier hun herbruikbare waterflessen vullen.


 TeamTap watertappunt MHC Goirle

KWTP Watertappunt - Watertappunten

Ook Mixed Hockeyclub Goirle heeft nu een TeamTap watertapunt waarmee je bidons én bidon TeamKratten met één druk op de knop kunt vullen. De TeamTap staat goed zichtbaar op het centrale plein voor het clubhuis en is gesponsord door een aantal sponsoren die hun bedrijfsnaam aan deze gezonde plek hebben verbonden. Daarnaast heeft de club ook een TeamKrat sponsor gevonden (Eau & Eau) die alle teams heeft voorzien van bidon TeamKratten.


 Nieuw WaterTapPunt speeltuin Leonardus

Watertappunt KWTP - water tappunt
Speeltuin Leonardus in Helmond heeft het certificaat Gezonde Speeltuin en dagelijks spelen er vele kinderen. Wat ontbrak in de speeltuin was nog een robuust, functioneel en modern watertappunt, zodat de spelende jeugd makkelijk en gezond kraanwater kan drinken als ze dorst hebben. Daarom heeft de speeltuin, samen met de Gemeente Helmond gekozen voor een oplossing van KWTP. Het watertappunt is gerealiseerd met een Enkelvoudige BidonVuller, die kindveilig, onderhoudsvrij en praktisch is en die geschikt is voor plaatsing binnen én buiten aan de muur. Prachtig toch?

 KraanWaterTapPunt bij Tandartspraktijk ‘t Gooi

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
Tandartspraktijk ‘t Gooi wilde al haar bezoekers stimuleren om vaker gewoon, gezond en lekker kraanwater te drinken, want water bevat 0% suiker en is daarmee de gezondste dorstlesser en ook goed voor je tanden. Het nieuwe watertappunt is gerealiseerd met een KWTP Enkelvoudige BidonVuller die een mooie en centrale plek heeft gekregen in het Gooische praktijkcentrum, zodat kraanwater voor iedereen en altijd makkelijk bereikbaar is.

 TeamTap watertappunt voor GHHC Groningen

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
GHHC in Groningen is de eerste hockeyclub in het noorden van het land die nu ook beschikt over een TeamTap watertappunt. Het watertappunt is gesponsord door clubsponsor Heuvelman-Ibis, die daarbij ook alle teams heeft voorzien van gesponsorde bidon TeamKratten. De club had geen mogelijkheid om het watertappunt in de muur in te bouwen en daarom is gekozen voor de TeamTap aanbouw variant die eenvoudig aan elke muur kan worden bevestigd.

 De 1ste DuoBidonVuller voor TC Bastion Baselaar

Watertappunt - water tappunt - KWTP KraanWaterTapPunt
Breaking news! De allereerste KWTP DuoBidonVuller is geleverd aan tennisclub Bastion Baselaar in Den Bosch. Met dit gesponsord watertappunt wil de club meer sponsorinkomsten genereren, haar leden en gasten stimuleren om gezond kraanwater te drinken tijdens het tennissen en ook het gebruik van herbruikbare flesjes promoten, zodat er minder éénmalige wegwerpflesjes worden gebruikt hetgeen goed is voor het milieu.

 Geen FlappenTapper, maar WaterTapper

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
ABN AMRO is al jarenlang de trotse hoofdsponsor van hockeyclub Rotterdam en sponsort de club met o.a. custom-made ABN AMRO bidon TeamKratten. In het kader van de jarenlange goede samenwerking tussen de club en de bank, heeft ABN AMRO ook een gesponsord TeamTap watertappunt voor de Rotterdamse club geregeld, zodat alle teams hun ABN AMRO TeamKratten voortaan op één centrale en drukbezochte plek makkelijk en hygiënisch kunnen vullen.

 Voetbalclub Velocitas promoot water drinken

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
Voetbalclub Velocitas in Groningen is nu ook de trotse bezitter van een gesponsord TeamTap watertappunt. De club heeft samen met sponsor Heuvelman-Ibis ervoor gezorgd dat alle teams een eigen TeamKrat met 12 bidons hebben en dat er één prominent en centraal gelegen watertappunt op de club is, waar alle teams hun TeamKratten en losse bidons met één druk op de knop kunnen vullen met gezond kraanwater.

 Hotel Blooming kiest voor duurzaamheid

Watertappunt - water tappunt - KWTP KraanWaterTapPunt
Hotel Blooming in Bergen aan Zee kiest voor duurzaamheid, bant plastic wegwerpflesjes en biedt haar gasten voortaan herbruikbare waterflessen aan die ze kunnen vullen met kraanwater. Om dit mogelijk te maken heeft Blooming op tal van plekken in en om het hotel de KWTP Enkelvoudige BidonVullers geïnstalleerd, zodat hun gasten altijd en overal gezond kraanwater kunnen drinken. Dit bespaart jaarlijks veel plastic afval, omdat daardoor de vele eenmalige wegwerpflesjes niet meer nodig zijn. Lees hier het persbericht.

 KWTP BidonVuller bij DeMix Fitness

Watertappunt - water tappunt - KWTP KraanWaterTapPunt
DeMix Fitness & Leefstijl in Utrecht wil graag haar leden stimuleren om gezond kraanwater te drinken tijdens het sporten. Na een goed vergelijkend onderzoek heeft de fitness club gekozen voor de stijlvolle, praktische en betaalbare Enkelvoudige BidonVullers van KWTP. De eerste installatie is inmiddels geleverd en aangesloten en de club heeft al laten weten dat de gebruikers erg tevreden te zijn over dit nieuwe KWTP kraanwatertappunt.

 TeamTap voor Hockeyclub HOCO

Watertappunt - water tappunt - KWTP KraanWaterTapPunt
Hockeyclub HOCO is de trotse bezitter geworden van een TeamTap (inbouwversie). Dit nieuwe kraanwatertappunt wordt geïnstalleerd pal naast de ingang van de club, zodat het gezond water drinken een eigen, schone en zeer toegankelijke plek op de club krijgt. HOCO heeft voor de aanschaf van de TeamTap drie sponsors gevonden die graag voor de komende drie jaar hun bedrijfsnaam wilde verbinden aan deze veelgebruikte en drukbezochte plek op de club. De TeamTap installatie is hiermee volledig gefinancierd en zal daarnaast in de komende jaren ook nog eens flink wat extra sponsorgelden gaan opleveren voor de club uit Oisterwijk.

 Bidonvullers bij BS De Vlonder

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
Bij basisschool De Vlonder in Uden drinken de kinderen elke dag kraanwater. De klaslokalen hebben geen watertappunten en daarom moeten alle kinderen iedere dag hun bidon vullen op het toilet. Echter, water drinken hoort bij een gezonde levensstijl en niet bij een (onhygiënisch) toilet. Samen met de school en de Gemeente Uden hebben wij dit voor alle kinderen opgelost met de nieuwe BidonVullers op alle etages. Zoals je kunt zien hebben de kinderen alles goedgekeurd en zijn ze er erg blij mee..:-)

 Nieuw! Enkelvoudige Bidonvullers

KWTP BidonVuller - Kraanwatertappunt - watertappunt
Een TeamTap watertappunt is geweldig voor bijv. een voetbal- of hockeyclub, maar op een tennisclub, school of fitnesscentrum heb je daar niets aan. Immers, je hoeft daar geen TeamKrat met 12 bidons tegelijkertijd te vullen. Daarom lanceren wij de nieuwe Enkelvoudige BidonVuller. Een strak en functioneel vormgegeven watertappunt gemaakt van 100% RVS. Dit watertappunt kun je eenvoudig aan de muur bevestigen en hoef je dan alleen nog maar aan te sluiten op een standaard kraanwater aanvoer- en afvoerleiding. You like?

 TeamTap bij ChillinBrazil Toernooi

KWTP TeamTap - Kraanwatertappunt - watertappunt
TeamTap bij het ChillinBrazil hockeytoernooi
In juli heeft het 2-daagse ChillinBrazil hockeytoernooi plaatsgevonden bij de Arnhemsche Mixed Hockeyclub. Het is een jaarlijks terugkerend en drukbezocht toernooi voor c-teams uit het hele land die allemaal en de hele dag door water moeten drinken. Daarom heeft de organisatie onze mobiele TeamTap geregeld, zodat er een toegankelijk watertappunt is en voorkomen wordt dat alle teams water telkens hun bidons moeten vullen op het toilet. Geweldig toch?

 “Life before and after TeamTap”

KWTP TeamTap - Kraanwatertappunt - watertappunt voor TeamKratten
In de afgelopen maanden zijn de eerste TeamTap in gebruiken genomen en de reacties hierop van de clubs en gebruikers zijn geweldig positief. Het leven van de zogenaamde ‘waterdragers’ is voorgoed veranderd en water halen voor je team was nog nooit zo leuk en makkelijk. Kijk maar eens naar de korte YouTube pitch “Life before and after TeamTap“.

 TeamTap roadshow gestart

KWTP TeamTap - Kraanwatertappunt - watertappunt voor TeamKratten
De TeamTap roadshow is begonnen, waarbij onze mobiele TeamTap voor een of meerdere weekend(en) gratis bij een sportclub wordt neergezet. Op deze wijze kunnen sportclubs zelf het nieuwe watertappunt uitproberen en ontdekken dat water halen voor je team nog nooit zo leuk en makkelijk was. De komende twee weken staat onze mobiele TeamTap bij hockeyclub VMHC in Vlijmen. Wil jouw club ook de TeamTap eens uitproberen? Neem dan gerust even contact met ons op!

 MHC Rosmalen neemt TeamTap in gebruik

KWTP TeamTap - Kraanwatertappunt - watertappunt voor TeamKratten
Hockeyclub MHC Rosmalen heeft op de eerste nieuwe competitiedag de TeamTap officieel in gebruik genomen. De club heeft een geheel nieuw clubhuis en daarom gekozen voor de inbouwversie die volledig in de muur geïntegreerd. De TeamTap staat op het centrale terras voor de club en afgelopen weekend konden alle teams hun bidons en bidon TeamKratten vullen met dit nieuwe watertappunt. De reacties van de thuisspelende én uitspelende teams waren geweldig positief en een veel gehoorde reactie was dat “water halen voor je team was nog nooit zo leuk en makkelijk!“.

 HC Schiedam opent de TeamTap

KWTP Kraanwatertappunt - watertappunt in het nieuws
Hockeyclub HC Schiedam heeft vandaag officieel de TeamTap in gebruik genomen. De TeamTap is volledig in de muur van het nieuwe clubhuis geïntegreerd en mogelijk gemaakt door Anke Bodewes Makelaardij. “Met de invoering van de TeamTap is het veel makkelijker gezond water te drinken tijdens het sporten, want de TeamTap vult alle bidons in één keer!“, aldus Theo Buwalda van HC Schiedam.

 MHC Rosmalen ontvang 1ste TeamTap

KWTP Kraanwatertappunt - watertappunt in het nieuws
Hockeyclub MHC Rosmalen heeft vandaag de eerste TeamTap inbouwversie in ontvangst genomen. De club is momenteel bezig met de verbouwing van haar clubhuis en wilde daarbij graag het gezond water drinken een eigen centrale plek geven op de club. Daarom heeft de club gekozen voor de inbouw versie, waarbij de TeamTap volledig in de muur van het clubhuis wordt geïntegreerd. De TeamTap zal in de komende dagen worden aangesloten en moet operationeel te zijn voor de start van het tweede deel van het hockeyseizoen. Dit nieuwe kraanwatertappunt is mogelijk gemaakt door vier sponsoren die de club een warm en gezond hart toedragen: SonderJanssen, Hoedemakers Bouw & Ontwikkeling, Piels Technische Installaties en Wijnen Elektro B.V.

 Introductie TeamTap concept

KWTP Kraanwatertappunten - watertappunt in het nieuws
Op het Nationale Hockeycongres van de KNHB hebben wij het eerste prototype van de TeamTap mobiel geïntroduceerd. Tijdens het hockeycongress, waarbij vele besturen van hockeyclubs aanwezig waren, konden alle deelnemers voor het eerst met eigen ogen het nieuwe mobiele watertappunt voor bidon TeamKratten zien. De reacties van de clubs waren zeer positief en enthousiast. Het TeamTap concept werd goed ontvangen, met name omdat veel hockeyclubs nog geen schoon en toegankelijk watertappunt hebben met als gevolg dat vele teams telkens hun bidons moeten vullen met water op een vies toilet of een smerige douche. De TeamTap brengt hier verandering in en biedt clubs een goede mogelijkheid om dit samen met sponsoren te verbeteren.
KWTP watertappunt

Volg en bekijk ons op Instagram.