Mobiel watertappunt

Hoe voorzie je sportteams van gezond en verfrissend kraanwater tijdens een sporttoernooi? Hoe kun je de wandelaars voorzien van kraanwater tijdens de wandel4daagse? Steeds vaker zijn er allerlei binnen en buiten events waarbij er behoeft is om tijdelijk een extra watertappunt te hebben, zodat iedereen bij het event kraanwater kan drinken.

Speciaal voor Gemeentes, waterbedrijven, organisaties en instanties die regelmatig op events tijdelijk kraanwater ter beschikking willen stellen aan het publiek hebben wij een nieuw mobiel watertappunt ontwikkeld. Een ideale, praktische, duurzame en moderne oplossing waarbij mensen zelf gezond en verfrissend kraanwater kunnen tappen in een herbruikbaar bekertje of waterbidon. Dit is ook goed voor ons milieu, want er hoeven dan ook geen plastic wegwerpflesjes met water meer te worden uitgedeeld.

Mobiel watertappunt KWTP
KWTP mobiel watertappunt
KWTP mobiel watertappunt

Het KWTP Mobiele watertappunt is een robuust watertappunt gemaakt van 100% RVS waarmee 4 personen gelijktijdig kraanwater kunnen tappen. Het tappunt is modern vormgegeven en heeft een hoogwaardige uitstraling door de witte RAL 9003 poedercoating laag die is aangebracht.

De installatie kan eenvoudig door middel van een waterslang op een drinkwater kraan worden aangesloten. De afvoer van het restwater gaat via een afvoerslang of wordt verzameld in een waterton (bijvoorbeeld bij binnen gebruik). Verder is het watertappunt makkelijk te verplaatsen (verrijdbaar) en staat het stabiel door de stelpootjes aan de onderkant.

Communicatie

Het mobiele watertappunt kan (optioneel) op alle vier de zijdes worden voorzien van jouw tailormade communicatie, zoals bijvoorbeeld teksten en logo’s. Daarmee is het watertappunt ook een uitstekend en opvallend communicatiemiddel met een duurzaam en gezond karakter.

Is het KWTP mobiel watertappunt iets voor Gemeente, (water)bedrijf of instantie? Interesse? Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

EMPASO TeamTap - kraanwatertappunt - watertappunt