KWTP DuoBidonVuller

De KWTP DuoBidonVuller is het grotere broertje van de Enkelvoudige BidonVuller en is geschikt voor het vullen van twee waterflesjes tegelijkertijd. Kortom, dubbele capaciteit!

De DuoBidonVuller is ook een functioneel ontworpen watertappunt, robuust en geschikt voor het vullen van herbruikbare bidons, waterflesjes en bekertjes met kraanwater. Het is een betaalbaar en onderhoudsvrij watertappunt, praktisch en modern vormgegeven en gemaakt van 100% RVS (dus ook ‘hufterproof’).

 

KWTP Watertappunt - DuoBidonVuller

Multifunctioneel

De KWTP DuoBidonVuller is geschikt voor het vullen allerlei typen bidons en waterflesjes van verschillende groottes, zoals 330ml, 500ml én 750ml. Daarnaast is er ook rekening gehouden met kinderveiligheid en heeft dit watertappunt ook een ingebouwde ‘anti-spetter’ voorziening en apart instelbare waterdrukregelaar.

Installatie

Een KWTP DuoBidonVuller installeren is een relatief eenvoudige klus en geen dure aangelegenheid. Het watertappunt dient te worden bevestigd aan een muur, aangesloten op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding en – indien gewenst – te worden afgewerkt (o.a. met een communicatiebord om het watertappunt heen).

Onderhoudsvrij

De KWTP watertappunten zijn erg degelijk en zo ontwikkeld dat er niets kapot aan kan gaan. Een duur en langlopend service- en onderhoudscontract is voor onze installaties dan ook niet nodig. Wij gaan uit van ‘goedhuisvaderschap’ en af en toe schoonmaken kunt U – of uw eigen huisloodgieter – zelf ook doen.

Toepasbaarheid

De DuoBidonVullers zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen in het basis- en voortgezet onderwijs, sportverenigingen, fitnesscentra en natuurlijk ook bedrijven die graag een toegankelijk, functioneel en modern watertappunt willen hebben.

Communicatie

Van belang is natuurlijk ook dat het watertappunt duidelijk herkenbaar is en dat je er bij kunt communiceren. Daarom leveren wij optioneel een apart communicatiebord bij dat precies om de DuoBidonVuller heen past. Het communicatiebord kan worden geleverd in een standaard versie, of tailormade worden ontworpen en bedrukt met je eigen communicatie er op.

Voor binnen én buiten

De DuoBidonVullers worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van 100% geborsteld roestvrij RVS. Daarmee zijn deze installaties dus ideaal voor watertappunten binnen én ook buiten, zoals bijvoorbeeld op schoolpleinen en speeltuinen.

Meer weten? Interesse?

Wil je meer weten over de nieuwe KWTP DuoBidonVullers? Neem dan gerust even contact met ons op en we praten je graag even bij.