Ontwerp je eigen Dorstbar

Hoe stimuleer je leerlingen en studenten in het voortgezet en hoger onderwijs, op een leuke en aantrekkelijke manier, vaker gewoon lekker en gezond water te laten drinken?

Speciaal voor al deze opleidingsinstanties hebben wij de KWTP Dorstbar ontwikkeld. De KWTP Dorstbar is een centraal gelegen multifunctionele plek inclusief een dubbel watertappunt waar leerlingen elkaar kunnen ontmoeten en hun herbruikbare waterfles of bidon kunnen bijvullen met gezodn en verfrissend kraanwater.

KWTP Dorstbar - watertappunt voortgezet onderwijs

Ontwerp je eigen Dorstbar

De KWTP Dorstbar is een modulair opgebouwd watertappunt en ontmoetingsplek dat bestaat uit:

  • KWTP DuoBidonVuller met een lange 850 mm RVS afdek/beschermkap;
  • communicatiebord groot 250 x 150 cm met eigen opmaak en/of boodschap;
  • lange robuuste RVS bar (lengte ca. 2,50 meter);
  • optionele accessoires: bijvoorbeeld oplaadpunten voor telefoons, zitplekken, vloerstickers.

Iedere opleidingsinstantie kan zelf een eigen KWTP Dorstbar samenstellen, vormgeven en afstemmen op de behoefte, wensen en situatie van de school. Denk daarbij aan de afmetingen (afhankelijk van beschikbare ruimte), de boodschap die via het communicatiebord wordt uitgedragen en natuurlijk de bijbehorende accessoires.

Thema’s communcatiebord

Als opleidingsinstantie kunt je zelf je eigen communcatiebord (laten) ontwerpen en daarmee een eigen boodschap communiceren, bijvoorbeeld met als thema:

  • Duurzaamheid & water drinken;
  • Gezondheid & water drinken;
  • Recharge & water drinken;
  • Plastic soup & water drinken.

KWTP heeft ook een eigen ontwerp gemaakt met als thema ‘Recharge & water drinken. Zie de voorbeeld afbeelding hierboven en ook dit communicatiebord is beschikbaar

Interesse? Meer weten?

Is de KWTP Dorstbar iets voor jouw opleidingsinstantie? Heb je interesse en wil je graag meer weten over het KWTP Dorstbar concept? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KWTP KraanWaterTapPunt - WaterTapPunt