KWTP BidonVuller

De KWTP Enkelvoudige BidonVuller is een functioneel ontworpen en robuust watertappunt voor het vullen van herbruikbare bekertjes, bidons en waterflesjes met vers kraanwater. Het is een betaalbaar en onderhoudsvrij watertappunt, praktisch en modern vormgegeven en gemaakt van 100% RVS, en dus ook ‘hufterproof’.

KWTP WaterTapPunt
KWTP watertappunt

Multifunctioneel

De KWTP BidonVuller is geschikt voor het vullen allerlei typen bidons en waterflesjes van verschillende groottes, zoals 330ml, 500ml én 750ml. Daarnaast is er ook rekening gehouden met kinderveiligheid en heeft dit watertappunt ook een ingebouwde ‘anti-spetter’ voorziening en apart instelbare waterdrukregelaar.

Instelbaar

De KWTP Enkelvoudige BidonVuller wordt geleverd met een instelbare GROHE waterkraan en heeft ook een interne waterdrukregelaar. Hiermee kun je het watertappunt naar wens afstellen qua looptijd van de waterkraan en qua hardheid / zachtheid van de waterstraal.

Installatie

Een KWTP BidonVuller installeren is een relatief eenvoudige klus en geen dure aangelegenheid. Het watertappunt dient te worden bevestigd aan een muur, aangesloten op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding, te worden afgesteld en – indien gewenst – te worden afgewerkt (o.a. met een communicatiebord om het watertappunt heen).

 

KWTP Watertappunt voor binnen en buiten

Onderhoudsvrij

De KWTP watertappunten zijn erg degelijk en zo ontwikkeld dat er niets kapot aan kan gaan. Een duur en langlopend service- en onderhoudscontract is voor onze installaties dan ook niet nodig. Wij gaan uit van ‘goedhuisvaderschap’ en af en toe schoonmaken kunt U – of uw eigen huisloodgieter – zelf ook doen.

Toepasbaarheid

De Enkelvoudige BidonVullers zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen in het basis-, voortgezet en midelbaar onderwijs, sportverenigingen, fitness centra en natuurlijk ook bedrijven die graag een toegankelijk, functioneel en modern watertappunt willen hebben.

Communicatie

Van belang is natuurlijk ook dat het watertappunt duidelijk herkenbaar is en dat je er goed bij kunt communiceren. Daarom leveren wij optioneel een apart communicatiebord bij dat precies om de BidonVuller heen past. Het communicatiebord kan worden geleverd in een standaard versie, of tailormade worden ontworpen en bedrukt met je eigen communicatie er op.

Voor binnen én buiten

De BidonVullers worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van 100% geborsteld roestvrij RVS. Daarmee zijn deze installaties dus ideaal voor watertappunten binnen én ook voor buiten, zoals bijvoorbeeld op schoolpleinen en speeltuinen.

Tailormade kleuren

Naast de RVS uitvoering is de KWTP Enkelvoudige BidonVuller ook beschikbaar in wit RAL 9003. Deze witte tappunten zijn apart bewerkt met een witte RAL 9003 gepoedercoate fijne structuurlaag, waardoor de tappunten er nog strakker, moderner en frisser uit zien. Ideaal voor bijvoorbeeld binnen toepassingen zoals op kantoor. De voorraad witte Enkelvoudige BidonVullers is beperkt en levering is alleen mogelijk op aanvraag. 

KWTP watertappunt WIT

Wil jij ook watertappunten in je eigen RAL kleur? Ook dat is mogelijk vanaf minimaal 5 stuks. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

KWTP BidonVullers - watertappunten in kleur

Overal inzetbaar

De KWTP watertappunten vind je inmiddels op vele locaties, zoals scholen, sportclubs, sporthallen, zwembaden, bedrijven, gemeenten, fitnesscentra, speeltuinen, etc. Zie de voorbeeld afbeeldingen hieronder.

KWTP watertappunt - BidonVuller
KWTP watertappunt - BidonVuller
KWTP watertappunt - BidonVuller
KWTP watertappunt - BidonVuller
KWTP watertappunt - BidonVuller

Accessoires

Voor de BidonVuller hebben wij een tweetal specifieke accessoires. De eerste is de afdek/beschermkap (lang 850mm of kort 120 mm) die onder het tappunt geplaatst dient te worden. Deze maakt het watertappunt visual af en is ook nodig voor het afdekken en beschermen van de leidingen onder het tappunt. De tweeede accessoire is het communicatiebord 400 x 643mm. Deze hebben wij in een tweetal standaard versies en kan ook worden geleverd in een eigen tailor-made uitvoering.

Meer weten? Interesse?

Wil je graag meer weten over onze KWTP Enkelvoudige BidonVullers? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat.

 

Voor binnen toepassing…

KWTP Sint Lucas college

.. én voor buiten toepassing!