KWTP BidonVuller

De KWTP Enkelvoudige BidonVuller is een functioneel ontworpen en robuust watertappunt voor het vullen van herbruikbare bidons, waterflesjes en bekertjes met kraanwater. Het is een betaalbaar en onderhoudsvrij watertappunt, praktisch en modern vormgegeven en gemaakt van 100% RVS (dus ook ‘hufterproof’).

KWTP watertappunt - Enkelvoudige BidonVuller

Multifunctioneel

De KWTP BidonVuller is geschikt voor het vullen allerlei typen bidons en waterflesjes van verschillende groottes, zoals 330ml, 500ml én 750ml. Daarnaast is er ook rekening gehouden met kinderveiligheid en heeft dit watertappunt ook een ingebouwde ‘anti-spetter’ voorziening en apart instelbare waterdrukregelaar.

Installatie

Een KWTP BidonVuller installeren is een relatief eenvoudige klus en geen dure aangelegenheid. Het watertappunt dient te worden bevestigd aan een muur, aangesloten op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding en – indien gewenst – te worden afgewerkt (o.a. met een communicatiebord om het watertappunt heen).

Onderhoudsvrij

De KWTP watertappunten zijn erg degelijk en zo ontwikkeld dat er niets kapot aan kan gaan. Een duur en langlopend service- en onderhoudscontract is voor onze installaties dan ook niet nodig. Wij gaan uit van ‘goedhuisvaderschap’ en af en toe schoonmaken kunt U – of uw eigen huisloodgieter – zelf ook doen.

Toepasbaarheid

De Enkelvoudige BidonVullers zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen in het basis- en voortgezet onderwijs, sportverenigingen, fitness centra en natuurlijk ook bedrijven die graag een toegankelijk, functioneel en modern watertappunt willen hebben.

Communicatie

Van belang is natuurlijk ook dat het watertappunt duidelijk herkenbaar is en dat je er goed bij kunt communiceren. Daarom leveren wij optioneel een apart communicatiebord bij dat precies om de BidonVuller heen past. Het communicatiebord kan worden geleverd in een standaard versie, of tailormade worden ontworpen en bedrukt met je eigen communicatie er op.

Voor binnen én buiten

De BidonVullers worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van 100% geborsteld roestvrij RVS. Daarmee zijn deze installaties dus ideaal voor watertappunten binnen én ook buiten, zoals bijvoorbeeld op schoolpleinen en speeltuinen.

KWTP Watertappunt voor binnen en buiten

Meer weten? Interesse?

Wil je graag meer weten over onze KWTP Enkelvoudige BidonVullers? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat.