KWTP Enkelvoudige BidonVuller

De KWTP Enkelvoudige BidonVuller is een functioneel ontworpen en robuust watertappunt voor het vullen van losse bidons, flesjes en bekertjes. Het is een betaalbare en onderhoudsvrije mechanische installatie die gemaakt is van 100% RVS en daarom ook ‘hufterproof’ is.

De BidonVuller is geschikt voor het vullen allerlei typen bidons van verschillende groottes, zoals 330ml bidons, 500ml bidons en 750ml bidons. Daarnaast is er ook rekening gehouden met kinderveiligheid en heeft dit watertappunt ook een ingebouwde ‘anti-spetter’ voorziening en waterdrukregelaar.

De KWTP BidonVullers dienen te worden bevestigd aan een muur en moeten dan worden aangesloten op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding.

De Enkelvoudige BidonVullers zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen in het basis- en voortgezet onderwijs, sportverenigingen (o.a. tennisclubs), fitness centra en natuurlijk ook bedrijven die graag een toegankelijk watertappunt willen hebben.

Meer weten? Interesse?

Wil je meer weten over onze Enkelvoudige BidonVullers? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.